Täällä tehdään

siistejä

sivuja

Kokemuksella ja taidolla. Mainoksia ja muita printtejä myös.

Tähän suomisivuun pääsee myös
suoraan osoitteella
Netti.koo1.fi

tarjolla SINULLE täysi paketti

Täysi paketti kaikenlaista visuaalista ja teknistä.
Täysi paketti, Full Stack, tarkoittaa tässä sitä, että kaikenmoinen visuaalinen ja tekninen hoituu
 jopa yhdessä sessiossa ja ilman ns. välikäsiä ja odotteluja.
Domain-rekisteröinnit, sivuston asennukset ja määritykset, layoutti, kuvat, printtimainokset jne. 

Nän saavutetaan nopeastikin yhtenäinen ja kompakti ratkaisu ja lopputulos.. 

Tai voit valita erinäisiä palvelutarjonnan osia soveltuen omaan tilanteeseesi sopivasti,
tai mahdollisten nykyisten yhteistyökumppaneidesi tarjontaan lisäksi tai täydennykseksi.

NETTIVISUAALI

Uuden design tai vanhan elvytys, parannus, kaunistus, selkeytys…

MAINOKSET JA PRINTIT

Perinteisen tekniikan ilmoitukset, esitteet, kortit, liput ja laput.

NETTITEKNIIKKA

Sivuston asennus, siirto, muutos, korjaus, muunnos…

VALOKUVAUS

Kuvaus tiettyyn tasoon asti. Kuvankäsittely.

NETTI-INTEGRAATIO

Sivuston yhteydet ulkopuolelle
– sisään ja ulos.

tuki ja konsultointi

Kokemuksella myös tukea, konsultointia, apua ja tietoa.

KOKEMUS PALVELUKSESSASI

Nettivuotta & kaikkea
visuaalia ja tekniikkaa

Kuinka voin auttaa?

Tarvitsetko nettisivua? Visuaalista tai teknistä ratkaisua? Ota yhteyttä ja kerro.

MONIPUOLISUUS. FULL STACK.

Tässä lyhyesti palveluvalikoimasta ja tarjonnasta. Pähkinänkuoressa: taitoa, kokemusta ja monipuolisuutta.

Kaikenlaista ja -moista nettiin. WordPress, Joomla tai HTML. Tai muillekin alustoille, sinusta ja tilanteesta riippuen. Tapaukset ovat erilaisia, tavoitteet voivat olla erilaisia, työkalut voivat olla erilaisia. Täysi palvelu avaimet käteen -periaatteella tai paloja ja täydennyksiä sinne ja tänne. Päivitykset, ylläpito. Teknisten ongelmien ratkaisu, nopeus- ja optimointi-asiat.  Turvallisuus. GPDR-asiat. Integraatiot muihin systeemeihin kuten somepalvelut, markkinointi- ja asiakashallintajärjestelmät, työryhmäjärjestelmät. Kampanjakonsultointi, soveltaminen, suunnittelu. Käytännössä ja periaatteessa kaikki mitä tulee sivuston luomiseen, muuttamiseen, siirtämiseen, kehittämiseen, parantamiseen, päivittämiseen, ylläpitoon. PS. Aloitin muuten oman nettipalvelimen pidon ja nettiyrittäjyyden jo 1995. ATK-alan, ja tuolloin myös asennukset, koulutukset ja konsultoinnit sekä graafisen tuotannon aloitin itse asiassa jo 1988. Joten on tässä monenmoista kokemusta ehtiyt karttua.
Kutakuinkin kaikenlainen printattava. Tässä esillä Strandbo Groupin juttuja – tein heille 5 vuotta paljonpaljon kaikenlaista.
Sanoma- ja aikakauslehtiin.
Käyntikortit, kupongit, lipuskat.Ruokalistat, ständit.
Esitteet, lehtiset ja muut jaettavat.

Muuta grafiikkaa ja kuvitusta netti- ja printtikäyttöön.

Tilanne- ja tapauskohtaisia visuaalisia elementtejä lyhyempään ja pidempään käyttöön.

Hyvinkin nopeasti esimerkiksi kevätsesonkiuudistus: annos- ja ulkokuvat, kuvankäsittelyt, grafiikat mukaan ja nettiin julkisuuteen. Oheiset kuvat Kala-Trappi / Merisali-historiastani.

Lisää portfoliossa.

Vaikkakaan en ole ns. ammattivalokuvaaja, pystyn toteuttamaan sangen toimivia kuvauksia ja kuvankäsittelyjä. Näin tapauskohtaisesti tarvittavat kuvat saadaan nopeasti ja tehokkaasti heti tuotantoon ja julkisuuteen.

Pikku-Josefiina-toteutus hyvä esimerkki puhumastani Full Stackistä : tuote-, henkilö- ja tilakuvaus 1-2 sessiossa, kuvankäsittelyt, logosuunnittelu, nettisivut, räätälöity CMS tiedotteisiin, nettisivuston hosting omalla palvelimellani, pikkuesitteitä vuosien saatossa ja muu mahdollinen tuki ja konsultaatio.

Tässä kuvattu Strandbo Groupille uusia annoskuvia perinteisen uuden kausimenun julkistuksen ja maistatuksen yhteydessä. Kuvankäsittelyt ja kuvat pikana nettiin ja parhaimmat pidempikäyttöisiin esitteisiinkin. Strandbo Groupin nettisivut olivat tekemäni ja hostingissani monen monta vuotta.

Jopa studiokaltaisia kuvauksia ja jopa ihan paikan päällä asiakkaan luona.  Näinkin style tulos hyvinkin vaatimattomalla studio-setupilla ja Sony RX100M2:lla.

Alla esimerkki action- tai dokumentäärikaltaisesta kuvauksesta Strandbo Groupille. Tällaisia aikoinaan oli paljon eri tilanteissa.


Isommille ja vaativammille kuvauksille on monenlaisia mahdollisuuksia yhteistyökumppanieni kautta.

Viimeisenä muttei vähimpänä.

Niin, atk-alan aloitin siis jo 1988 Apple-miehenä. Tein alihankkijana asennuksia ja graafisten ohjelmien koulutuksia mm. mainostoimistoille ja kirjapainoille Turussa ja maakunnissa Poria myöten.

Välillä sen jälkeen mm. olin ravintolahommissa, vapaana kuvataitelijana, matkustelin aika paljon, valmistuin yliopistolta maisteriksi, olin jatko-opiskelijakin jonkin aikaa ja olin monitaiturimyyntipäällikkönä eräässä firmassa. Muun muassa.

1995 internet-ilmiö iski tajuntaani ja aloin samantien nettiyrittäjäksi, ensimmäisten esitaistelijoiden joukossa Turussa ja ehkäpä Suomessakin. Heti alusta alkaen aloin myös pyörittää omaa nettipalvelintani. Jo tuolta ajalta muuten juontaa käytetty K1- tai Koo1-nimike ja yritysnimi.

Palvelinpyörittäjä olin aina vuoteen 2006/2008 asti ja senkin jälkeen kutakuinkin näihin päiviin asti vähän eri tavalla webhotellissa asiakkaita ylläpitäen.

Laajimmillaan palvelimellani oli 90+ asiakasta ja noin 110+ domainia, huomattavia ja merkittäviäkin tahoja ja isoja nimiä. Toki tilanne eli kuukausittain, eivätkä nuo lukemat välttämättä kerro koko totuutta.

Palvelinsysteemini rakentui Apple-pohjaisille tietokoneille  WebStar-palvelinsoftalle ja FileMaker-tietokannalle. Näitä yhdistämässä räätälöidyt Lasso.acgi-ratkaisut.

Pääliikeidea, paitsi myydä palvelintilaa ja tehdä nettisivuja, olikin myös toteuttaa aika laajojakin tietokantaratkaisuja. Näistä mainittakoon Prendimin laaja kauppapaikka-/intra-/extranet-sovellus 90-luvulla, SeaCompanionin laajahko meriteollisuusportaalisovellus myös 90-luvulta alkaen ja omat yleiset Intrex- ja Dorix-nimiset CMS-ratkaisuni jo paljon ennen mitään WordPressiä tai Joomlaa. Asiakaskohtaisia CMS:iä ja muita tietokantasovelluksia tein vaikka kuinka montakymmentä.

Eräs mainitsemisen arvoinen oli Aurator Varainhoito Oy:lle (Aurator Asset Management) tehty reaaliaikainen ja aika haasteellinen rahastomerkintäjärjestelmä, joka toimi vuosia ilman ongelmia.

Monet muutkaan sovelluksista eivät olleet ihan iisibiisejä, mutta osasin FileMakerini ja systeemini oikein hyvin. Tein FileMakerilla myös lokaaleja asiakas-, tuote-, varasto-, tilaus-, laskutusjärjestelmiä, jotka olivat pitkäänkin asiakaskäytössä. Nämä olisin voinut toteuttaa myös nettipohjaisesti ihan samaisella käytetyllä cgi-tekniikalla.

Niin, paitsi uustuotantoratkaisuja, niin tein koko yritysaikani myös erilaisia konsulttihommia, hoidin tukea ja ylläpitoa. Usein kyse oli kokonaisratkaisuista, yksi asia johtaen toiseen. Asiakkaita oli monenlaisia ja -tasoisia, osa hyvinkin merkittäviä tahoja.

Noin 2006 myin suurimman osan palvelintoiminnastani pois säilyttäen vain likeisimmät ja parhaat asiakkaani. Aloin toimia tuolloin Louhen ns. resellerinä, ja siirsin näitä asiakkaita omaan hostingiini sinne, tai omiin hotelleihinsa ja jatkaen heidän kanssaan näin.

Joskus tuolloin aloin myös tehdä mittaviakin Joomla-toteutuksia. Noihin aikoihin 2000-luvun lopulla pyöritin myös ensimmäiset WordPressini – samantien 16 eri saittia kerralla tarkoituksenani yrittää hyötyä mainosmyynnistä, kuten muotia silloin oli.

Joomlasta tuli siis pääasiallinen alustani n. 10 vuodeksi ja toteutin monen monia toimivia ja laajojakin ratkaisuja uusille ja pitkäaikaisille asiakkailleni. Omia nettisivustojakin mahtuu varmaan 10:t, mutta mittavin toteutus oli hyvinkin laaja ja haastava Tiris-konseptini.

Tosin kokeilin matkan varrella myös Drupalia ja Magentoa, sekä monenmoisia muita verkkoratkaisuja. Nykyisellään sitten tällä WordPressillä mennään.

Minä 1988 alkaen Mac-mies vaihdoin myös päätyökaluni Windows-pohjaisiksi 2016, toki Maccejäkin löytyy edelleen lukuisia. Ja tuore iPad.

Viime vuosina olen ollut joissain Win 7 / Win 10 -ympäristöissä IT-hommissa, eli on tuotakin puolta aika suht nopsasti tullut opittua, vaikken nyt mestariksi itseäni tuossa sanoisi. Näiden hommien lisäksi ja ohella olen toiminut freelancerina.

NYT ON HYVÄ AIKA ALOITTAA

Laitetaan pallot pyörimään ja aletaan tekemään valmista.

Ota yhteys, pyydä tarjous

Voit kertoilla vapaamuotoisesti mitä toivoskelet tai mitä voisi kehittää.
Uusi saitti, printti tai logo? Vanhan sivuston korjailu? Muunnos, siirto, uusi tyyli, ongelman ratkaisu?
Jutellaan ja neuvotellaan siitä sitten etiäpäin. Ratkaisuja on olemassa.

Osoite

Gränsbackankuja 5 B 107,
20320 Turku, Finland

Mobi

+358 (0)44 2434 781

Meilit

teemu[at]koo1.fi / webdev.koo1[at]gmail.com

Tablet users

For better viewing experience of 

mobile users

For better viewing experience of